Login


Lost Password?
No account yet? Register

Obaranje svetskog rekorda

Evropsko prvenstvo 2007

European Championships - 50m Fly Final

Users chatting

Guestbook

Sign guestbook


Ljiljana    18 August 2008 12:33 |
kazu da je ono sto je Phelps uradio vanzemaljski. Ja verujem da tvoj uspeh onda spada u red naucne fantastike. Ja mislim da mi u Srbiji nismo ni svesni sta si ti ucinio i koliki je to uspeh, plivati onako, pored najboljg plivaca svih vremena, i to u njegovoj istorijskoj trci kojom obara 32 godine star rekord. To je sve vise nego neverovatno, ali ono sto mene najvise odusevljava je to sto sam sa ovog sajta imala priliku da vidim da se iza izuzetnog sportiste krije veliki covek koji na sport ne gleda kao na puko dokazivanje, zaradu ili hranu za sopstveni ego. Tvoja licna filozofija se moze primeniti na svakog coveka, na vecnu ljudsku borbu za otkrivanjem sopstvenih granica i izazivanja samoga sebe. Ti si ispunio sebe i vredan si odlicja koje nosis u svakom njegovom smislu, a ja sam na tvom primeru naucila da covek moze i mora da veruje u sebe i ako veruje dovoljno jako onda nista nije nemoguce.
!!!

Velimir Mikala─Źki    18 August 2008 12:10 | Becej, Srbija
Svaka cast legendo! Svima nam je jako zao u Srbiji sto su ti uskratili zlato. U najgorem slucaju su morali barem da podele medalju. Ali nema veze ti si postao jedna od najvecih legendi u Srbiji veruj mi. Cela nacija je ponosna na tebe i tvoje uspehe. Zelim ti sve najbolje i osvojis jos puno medalja, a sl. godine da oflekas tog Phellpsa!

Irena Damjanovic    18 August 2008 11:53 |
Svaka cast!!! U jednom trenutku sam se zaista uplasila da cemo se vratiti s OI bez medalje, ali si se tu nasao ti ( a nakon tebe i Nole ) da nam osvetlate obraz. Hvala ti za sve!

Sinisa    18 August 2008 11:43 |
Sve cestitke! Ipak, mislim da si zasluzio zlato. Makar za drzanje ali i kad stopericu pogledamo. Ipak, pogledaj ovo http://www.001ofasecond.com/

Sve najbolje...

petrovic goran    18 August 2008 11:28 | srbija,nis
MILORAD CAVIC ZA PREDSEDNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!


1046
guestbook entries

Polls

Speedo LZR: 20+ World Records. Is it really the suit?
 

Due to the problems we had with the hosting, some users did not receieve their profile activation email. To resend Your activation, please click on the following link. Thank You

RESEND ACTIVATION

 

Syndicate

Who's Online

We have 1 guest online
Generated in 0.53409 Seconds