Login


Lost Password?
No account yet? Register

Obaranje svetskog rekorda

Evropsko prvenstvo 2007

European Championships - 50m Fly Final

Users chatting

Guestbook

Sign guestbook


Mark    19 August 2008 04:49 |
You are a class act, enjoy your success and do not listen to those who try to stir things up.

Allison    19 August 2008 01:13 |
Congratulations on being a superior athlete and a great sportsman. I followed a link to your blog and am impressed with what a great sport you are. Well done!

Alex    19 August 2008 00:08 | Sombor
http://www.001ofasecond.com/

Sve je receno...

Drago mi je da si bas ti osvojio prvu medalju za Srbiju. Ziveo 100 godina!

Marina O.    18 August 2008 23:53 |
Kako Cavic fantasticno ume da se izrazi... Ja sam odusevljena. Sve je koncizno, jasno, savrseno skladno. Fenomenalno. Dnevnici su mu super. Pored plivackog umeca, cigledno je i mnogo pametan decko. Svaka cast!

Laki    18 August 2008 22:35 | Novi Sad
Cavke majstore, koliko mi je bilo krivo sto si na onakav nacin izgubio trku sad mi je u stvari postalo drago. Jer se o toj istorijskoj trci mnogo vise govori nego sto bi se govorilo da si pobedio. A tek ce da se pise. Kad budu snimani filmovi o Phelpsu (a hoce) i kad budu pisane knjige o njemu (a hoce) ova legendarna trka ce imati posebno mesto. Svaki put kad Phelps bude davao intervju za novine ili gostovao u tv studiju glavna tema bices TI i finis trke na 100m delfin. Godinama ce se praviti analize i komentarisati vasa trka tako da vecu i bolju reklamu nisi mogao dobiti. A svaki dan se pojavljuju analize pa cak i sajtovi o trci (npr. http://www.001ofasecond.com/) i mislim da ce Phelps zbog svega toga imati gorak ukus u ustima. Zato mi je drago ako si ti opusten i miran posle svega jer kad vidim koliko se sada o tome govori ovako je u stvari najbolje... Jer u suprotnom mrzela bi te cela Amerika sto bi bilo veoma lose jer tvoja porodica zivi u L.A.... Zato mirno spavaj i uzivaj sto si bio ucesnik najzanimljivije i najkontroverznije trke na ovoj Olimpijadi. I na kraju evo sta pise sutrasnji Blic:
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=53517
http:// www.blic.co.yu/sport.php?id=53488
Sve najbolje majstore!


1046
guestbook entries

Polls

Speedo LZR: 20+ World Records. Is it really the suit?
 

Due to the problems we had with the hosting, some users did not receieve their profile activation email. To resend Your activation, please click on the following link. Thank You

RESEND ACTIVATION

 

Syndicate

Who's Online

We have 1 guest online
Generated in 0.45974 Seconds