Login


Lost Password?
No account yet? Register

Obaranje svetskog rekorda

Evropsko prvenstvo 2007

European Championships - 50m Fly Final

Users chatting

Guestbook

Sign guestbook


TIJANA    19 August 2008 21:43 |
NISU TEBI DODELILI TU DIVNU MEDALJU. TOJ DIVNOJ MEDALJI DODELILI SU TEBE!

Aleksandar    19 August 2008 21:39 | Republika Srpska,Kanada
jao sta da kazem??kad sam gledo docek milorada najezijo sam se!!!i kad sam njega gledao...jao neverovatan osecaj!!!pravi srbin..pravi patriota..pravi sampion!!LJUDINA!!!samo takav decko!!!
zelim puno srece i uspeha i sve najbolje brate!!!
sverom u boga!!!

pozdrav,

Aco

MiLiCa KW    19 August 2008 21:35 | KrAlJeWo
Docek je bio extra!!!!Zao mi je sto nisam mogla da dodjem u BG da te docekam. . . NAJBOLJI SI. . . I OSTACES NAJBOLJI...I cestitam ti na medalji koju si oswojio za sebe,swoju zemlju i swoj narod!!!!I LOVE YOU MILORADE!!!!

jelena    19 August 2008 21:30 | Beograd
Upravo sam gledala docek ispred skupstine, i bukvalno osetila potrebu da ti napisem ovo. Sigurno si dobio mnogo, mnoooogo cestitki, i ja im se, naravno pridruzujem. Volela bih da mogu da izmislim neke reci kojima cu to uciniti drugacije i originalnije od svih drugih, ali … Srecom sam upravo ukapirala da je dovoljno to sto je moja cestitka iskrena.
Hmmm…Cuj – verovatno to i sam znas , ali posle onog oduzetog zlata, i posle srebra osvojenog na ovaj nacin, ti si postao prava, pravcata legenda. Narod se, negde, identifikuje sa tobom, kao – nepravda, dvostruku arsini, ne smes ni da kazes, a kamoli na majici da napises sta mislis. A mi smo, ipak, jedan cudan narod – da su ti oko vrata zablistala oba ta zlata svi bi te hvalili i cestitali ti sada, i verovatno jos par godina, a onda bismo te zaboravili, kao sto smo nazalost uradili sa mnogim sportistima, ali i naucnicima, umetnicima… A ovako – covece, ti si postao mit! Sigurna sam da ce se tvoje ime provlaciti kroz urbane legende, da ce te velicati do maximuma i pamtiti kao svetao simbol tamnog vremena. Zauvek. Kada si nemo, ali jasno rekao “Kosovo je Srbija”, i kada si napravio zamah manje od Felpsa, ti si postao besmrtan.
Uh… Napisah mini-knjigu.
A nije mi bila namera da smaram J
Cisto da ne bi pomislio da sam neka zaludna babetina – tek sam malo starija od tebe. Uskoro zavrsavam fax u BGu ( ne knjizevnost, zamisli).
Uzivaj.
Sigurna sam da zasluzujes samo lepe stvari u zivotu.

Mima    19 August 2008 21:21 |
Sad se neces moci resiti sponzorusa Nadam se da si jos sa onom devojkom koja ti je dala ideju za majicu, pozdrav i za nju :D
Nemoj samo da nas Ameri opet bombarduju zato sto smo im ukrali tebe


1046
guestbook entries

Polls

Speedo LZR: 20+ World Records. Is it really the suit?
 

Due to the problems we had with the hosting, some users did not receieve their profile activation email. To resend Your activation, please click on the following link. Thank You

RESEND ACTIVATION

 

Syndicate

Who's Online

We have 1 guest online
Generated in 0.43723 Seconds