Login


Lost Password?
No account yet? Register

Obaranje svetskog rekorda

Evropsko prvenstvo 2007

European Championships - 50m Fly Final

Users chatting

Guestbook

Sign guestbook


Maja038    21 March 2008 11:25 |
Ne daj da te ova suspenzija demoralise i utice na tvoje samopouzdanje, idi napred! Mi sa Kosova I metohije zauvek cemo pamtiti tvoj prelep gest, pokazao si svetu da nas nisi zaboravio!
Hvala!

Milana    21 March 2008 11:24 |
Ne daj se kralju! Tvoje vreme tek dolazi, vratićeš im ti za ovo. Srbija je uz tebe i uvek će biti! Glavu gore, teraj dalje i pokaži im da ti ništa ne mogu. Ovo je njihova sramota.

Branko    21 March 2008 11:21 |
Tesko je biti Srbin ali je casno !!!

Glavu gore delijo!!!

Maximus    21 March 2008 11:20 |
Pored mog sina nista u zivotu me ne bi moglo uciniti ponosnim i gordim kao da vidim Cavica da nosi srpsku zastavu na Olimpijadi. Prvo kao covek pa onda kao sportista i kao Srbin niko to ne zasluzuje vise od njega. Iako bi me mnogi pre nazvali izdajnikom nego patriotom kada tebe vidim u srpskom dresu suze skoro da krenu. Hvala ti decko sto uspevas da nas ucinis ponosnim u ovim vremenima, cinis nesto zaista veliko.

Mija    21 March 2008 11:18 | Belgrade
Šta sadi reći posle svega, kada se čoveku desi ono što se tebi desilo?Toliko mi je bilo teško kada sam pročitao vest da su te suspendovali.Učinio si ono što ti je ležalo na srcu, a oni su te zbog toga kaznili.Pokazao si celom svetu odakle si i koliko ti znači Srbija i njen narod.Mnogo ti hvala na tome u ime svih nas.Voli te čitava zemlja.Kao što kaže jedna zvezdina pesma:"Ponos grada ti si našega..."


1046
guestbook entries

Polls

Speedo LZR: 20+ World Records. Is it really the suit?
 

Due to the problems we had with the hosting, some users did not receieve their profile activation email. To resend Your activation, please click on the following link. Thank You

RESEND ACTIVATION

 

Syndicate

Who's Online

We have 3 guests online
Generated in 0.50289 Seconds