Login


Lost Password?
No account yet? Register

Obaranje svetskog rekorda

Evropsko prvenstvo 2007

European Championships - 50m Fly Final

Users chatting

Guestbook

Sign guestbook


Aleks    20 August 2008 01:36 |
molim vas posetite site
www.001ofasecond.com
Sve je jasno
Cavicu svaka ti cast .
Phelps shame on you for not telling the truth .

Dule Azzurro    20 August 2008 00:50 | Novi Sad
Prvo da ti cestitam na pobedi, jer je 80% planete uvereno da si pravi pobednik bas ti.
A sad slusaj sta se meni desilo tog jutra.
Probudim se i pripremim psihicki za trku, u samom finishu trke sam bio napet kao struna, bio sam uveren da si stigao prvi. Kad sam video plasman i vreme, poceo sam ko lud u 4 sata ujutru da vicem: LOPOVI ,LOPOVI i zestoko da psujem...brate kad su pocela svetla da se pale i ljudi da izlecu iz kuca, opsti haos, a ja da umrem od smeha...nisam znao sta da radim , pa i ja kao izasao da vidim sta se desava....i jos me komsija pita "a sta se ti budalo smejes"
pozdrav !!!

BRANKA PLETIKAPA    20 August 2008 00:28 | Australia
Congratulatons! What an achievement to get silver and push someone like Phelps to the end. Bask in the glory and enjoy what you have achieved.

Katarina    20 August 2008 00:04 | Beograd
Svaka cast na medalji!!! Napokon imamo i mi nekoga za koga mozemo da navijamo na Olimpijadi, a ne vise da se radujemo pobedama Ian Thorpa i Michael Phelpsa! Plivati pored Phelpsa je neverovatan uspeh, a tek osvojiti medalju, da i ne govorimo! Definitivno si jedan od najboljih sportista i veceras pokazao da si predobar, ali predobar covek, sto je danas retkost, ne samo medju poznatima, vec i medju obicnim ljudima..Pozdrav i puno puno srece na predstojacim takmicenjima!

Mima    20 August 2008 00:00 |
Cavke, ne daj sad samo da te vucaraju po nekim glupim emisijama, i da te koriste za kampanje, ostani jedan od retkih Srba koji moze da ujedini ovu zemlju, zbog toga smo i toliko ponosni na tebe A ako budes gostovao u bilo kojoj emisiji, napisi ovde na sajtu, da ne propustim


1046
guestbook entries

Polls

Speedo LZR: 20+ World Records. Is it really the suit?
 

Due to the problems we had with the hosting, some users did not receieve their profile activation email. To resend Your activation, please click on the following link. Thank You

RESEND ACTIVATION

 

Syndicate

Who's Online

We have 3 guests online
Generated in 0.44138 Seconds