Ceremonija otvaranja i 4×100 kraul štafeta


Svečano otvranje počinje večeras, i trebalo bi da bude prilično uzbudljivo, kao I uvek. Ispostavilo se da glasna “Ibica” muzika koja se čula noću je bila proba ceremonije, a ja očekujem da će biti I nekih helikoptera uključenih u show, uzevši u obzir da lete napred-nazad ovih poslednjih par dana.

Kao I poslednja dva puta na Olimpijskim igrama, ja neću učestvovati u ovoj ceremoniji zato što obično zahteva stajanje od oko 5-6 sati, a to je ozbiljan napor za telo plivača jedan dan pred početak takmičenja. Najgori deo ovoga je što mi sportisti nemamo priliku da vidimo ovu magičnu predstavu ako učestvujemo u njoj. U mom najboljem interesu je da gledam ovaj spektakl na TV-u kao I većina vas.

Moja prva trka je drugog dana Olimpijskih igara, što je u nedelju, 29. jula. Ja sam prvi u 4×100 kraul štafeti, verovatno u Grupi #1. Iako odlazak u finale nije realan, ovo je moja prilika da učestvujem u dobroj trci pre 100m delfin u utorak, 2. avgusta. U svakom slučaju, štafeta je zabavna trka, a I čast je predstavljati svoju zemlju u štafeti!

Visit also our social profiles:

Scroll to top