Logovanje


Zaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

European Championships - 50m Fly Final

Obaranje svetskog rekorda

Evropsko prvenstvo 2007

Korisnici

O sajtu
Autor Administrator   
Friday, 14 March 2008
O SAJTU:

Razlog zbog kog sam želeo da se napravi ovaj sajt nije komercijalna svrha niti profit. Niko nije zahtevao da bude napravljen, niti je neko to predložio, nego je ovo moj poklon svima vama. Posvećujem ovaj sajt mojoj porodici, prijateljima, fanovima i sponzorima, jer bez vas ne bih imao snage niti mogućnosti da pokušam i ostvarim svoj životni san: da stojim na olimpijskom podijumu i da budem počastvovan olimpijskom medaljom! ... Dakle, evo ga pred vama – Na ovaj način vas vodim svuda sa sobom i delim sa vama moje misli i osećanja tokom mog putovanja do Olimpijade u Pekingu! Uživajte!

VELIKO HVALA:

-    Mike-u Bottom-u: Niste samo najbolji trener kog sam ikada poznavao, već ste takođe i moj najveći mentor u životu. Prešao sam veliki put kao takmičar i kao čovek zbog vašeg vođstva. Hvala što niste odustali od mene kada je bilo teško.

-    Petru Popoviću: Postali ste jedan od mojih najbližih i najvernijih prijatelja u poslednjih 12 godina. Za svaki problem kojeg sam imao u Srbiji, bili ste tu, do samoga kraja. Preuzeli ste na sebe moje odnose sa medijima i bavljenje stvarima sa kojima se niko ne bi trebao suočavati. Postali ste deo moje porodice. Imati vas uz sebe je neprocenjivo. Hvala!

-    Sempre Vivi – Marina Markova i njeno osoblje u ovom rehabilitacionom centru su pomogli da se moja sportska karijera produži i pored povrede leđa. Imam malo do nikako problema danas i treniram sa 100% mogućnosti zahvaljujući vašoj terapiji. Hvala!

-    Dragani Ćurčić: U momentu kada sam imao finansijskih problema, vi ste započeli nešto što je preraslo u medijsku kampanju i pomogli da dobijem sponzorstva, kako bih nastavio da se bavim plivanjem. Imali ste kontakte i moć da mi pomognete, i jeste. Pomogli ste da se spase moja karijera. Hvala!

-    Ivani Ilić i Dušanu Avramoviću: Oboje ste isključivo odgovorni za postojanje i kreaciju ovog sajta. Dao sam vam slobodu da izrazite vašu kreativnost i vizije, i veoma sam ponosan što ste to upravo vi uradili. Hvala!!!
Poslednji put ažurirano ( Thursday, 20 March 2008 )
 

Anketa

Ko ce biti Evropski Sampion na 50 Kraulu?
 

Glasajte za nase sportiste

Syndicate

Ko je online

Trenutno je 11 gostiju i 1 član na vezi